Αυτές τις μέρες ζούμε τον ανοικτό πια εκβιασμό των γιατρών στην κοινωνία.
Από όλους τους εκβιασμούς των ομάδων συμφερόντων, ο δικός τους είναι ο πιο ωμός, αφού "παίζει" καθαρά και άμεσα με τη ζωή μας.
Είναι τουλάχιστον βλακώδες να αναρωτηθεί κάποιος αν έχουν "δίκιο¨. Και αποτελεί ειδεχθής πράξη οποιαδήποτε προσπάθεια κατανόησής των, πολλώ δε μάλλον συμπαράστασης. Πρέπει όλοι μας να προσθέσουμε στα εγκλήματα των ανθρώπων που έχουν δημόσιο λόγο και αυτό που τώρα διαπράττουν στηρίζοντας τους χυδαιότερους των εκβιαστών.
Αυτή η κυβέρνηση είναι η νομιμοποιημένη έκφραση της κοινωνίας μας. Δεν την στηρίζουμε, αλλά υπακούμε στους νόμους μας και θα την ανατρέψουμε μέσα στα πλαίσια που αυτοί παρέχουν. Μέχρι τότε πρέπει να την ανεχόμαστε ακόμα και αν θεωρούμε ότι σε όλα σφάλλει. Στο κάτω-κάτω πρέπει να πληρώσουμε το λάθος των επιλογών μας.
Η υπόθεση της απεργίας των γιατρών είναι μια λαμπρή ευκαιρία να δούμε και πάλι πως λειτουργεί το παρόν πολίτευμα και γιατί πρέπει να αλλάξει.
Ο ρόλος του γιατρού είναι κατ' εξοχήν ένας με κοινωνική ισχύ. Μπορεί να επηρεάζει τι ζωή μας και καταχρηστικά να ζητά ανήθικα ανταλλάγματα.
Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι η κυριότερη λειτουργία της πολιτικής είναι αυτή της κατανομής κοινωνικής ισχύος. Και ότι το σημερινό σύστημα έχει αποτύχει πλήρως να την υπηρετήσει αποτελεσματικά.
Στην υπερδημοκρατία δεν αρκούν οι σπουδές και το ταλέντο για να γίνει κάποιος (και) γιατρός. Ο γιατρός έχει θέση ισχύος και θα του αποδωθεί και με τη ψήφο μας!
Θυμίζουμε ότι στην υπερδημοκρατία ψηφίζουμε ανά 4 γειτονεύοντες φυσικά για να εκλέξουμε τους της πρώτης βαθμίδας ιεραρχίας, κατόπιν ανά 3 4άδες, για να επιλέξουμε τους της δεύτερης κτλ. σχηματίζοντας έτσι την ιεραρχία υποβάθρου, μια πυραμίδα που για τη χώρα μας θα είχε 15 επίπεδα. Στο πιο ψηλό θα υπήρχε 1, στο αμέσως παρακάτω 3, στο αμέσως παρακάτω 9, 27, 81... Ο ρόλος της ιεραρχίας υποβάθρου είναι να επιβάλλει τη θέλησή μας σε όλα τα συστήματα (εταιρείες, σωματεία κλπ) και στην κατανομή κοινωνικής ισχύος στα άτομα. Στα μεν συστήματα δε θα μπορεί να ανατρέπεται η ιεραρχία υποβάθρου (δε θα μπορεί κάποιος να προϊσταται σε μια εταιρεία όταν παράλληλα δεν "προϊσταται" και στην ιεραρχία υποβάθρου στα δε άτομα δε θα μπορεί κάποιος να κατέχει θέσεις ισχύος (δημοσιογράφος, γιατρός, καθηγητής κλπ) αν δεν ανήκει σε κάποιο επίπεδο και πάνω.
Αν θέταμε σαν όρο ότι κάποιος για να γίνει γιατρός θα έπρεπε να ανήκει στο 6 επίπεδο από τη βάση, αυτός θα έπρεπε να ψηφιστεί από 243 πολίτες, και μάλιστα γείτονές του! Και να ψηφίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής του!
Τι αποτελεί αυτό; Την κοινωνική του πιστοποίηση αγαπητοί μου.
Σκεφτείτε το λίγο. Δε θα αρχίσουμε να σεβόμαστε περισσότερο τους συνανθρώπους μας αν η επιτυχία μας εξαρτάται άμεσα από αυτούς; Και όχι μόνο της εργασίας μας κτλ, αλλά της γειτονιάς μας. Δίνουμε έμφαση σε αυτό. Πρέπει να ξανα-ανοίξουμε τα σπίτια μας. Οι γείτονες ακούν τους καυγάδες με τη γυναίκα μας, το πως ανατρέφουμε το παιδί μας, το πως φερόμαστε στα ζώα, αν είμαστε επιδειξίες του πλούτου μας, κλπ. Αυτοί μας γνωρίζουν από παιδιά. Ή θα 'πρεπε να μας γνωρίζουν. Βοηθάμε τους υπερήλικες; Παίζουμε; Τι και πως;
Σκεφτείτε το πιο πολύ. Μήπως αυτό θα αλλάξει και την ασφάλειά μας; Μήπως, αφού θα αλληλοψηφιζόμαστε με τους γείτονες θα αυτο-ελεγχόμαστε ταυτόχρονα;
Γιατί κάποιος να γίνεται γιατρός αν έχει ανάρμοστη κοινωνική συμπεριφορά, όσο καλός επιστήμονας και αν θα ήταν; Θέλουμε τα ταλέντα να ζουν μόνο για το "τομάρι" τους όπως σήμερα; Ε όχι, ας χαθούν κάποια ταλέντα, αλλά ας ζήσουμε με τα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ δίποδα, άπτερα. Τα φιλο-τομαρικά δίποδα, άπτερα ζώα ας κάνουν κάτι άλλο που δεν επηρεάζει τη ζωή μας.
Αγαπητοί,
Καταλάβετε την υπερδημοκρατία. Ελάτε να δημιουργήσουμε μια, απλά μια κοινωνία!
Σύντομα θα δημιουργήσουμε και ένα chat room για να συζητάμε on-line.
Σκεφτείτε αλλιώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου